trädgårdsarbeten linköping

Vi utför trädgårdsarbeten i Linköping & Mjölby

Det är mycket som ska göras i trädgården för att hålla den i gott skick. Ibland kan det bli för mycket tid som ska läggas ned. Dessutom måste jobbet utföras korrekt annars riskerar det att se illa ut. Vår personal är erfaren och kunnig inom diverse trädgårdsarbeten. Vad du än behöver få gjort i trädgården, oavsett om du behöver en ny gräsmatta eller gräva nya häckar, kan du vara säker på att vi finns där för att hjälpa dig, stora som små uppdrag. Är du i behov av våra tjänster eller vill ha en offert på våra tjänster är du varmt välkommen att kontakta oss.

0708-302 206

våra anläggningsarbeten

Nedan kan du läsa om olika trädgårdsarbeten vi utför åt kund. Med det stora utbudet av arbeten vi utför, täcker vi hela trädgårdsområdet.

gräsmatta

Ser ditt befintliga gräs förfärligt ut eller har du en outnyttjad grusig del av tomten som du vill täcka med gräs? Då vänder du dig till oss. Det är mycket att tänka inför anläggning av gräsmatta såsom vilken årstid gräsmattan ska läggas och vilket gräsfrö som ska väljas och hur ofta den behöver vattnas. Dessa faktorer kan du överlämna till oss tillsammans med förarbetet. Vi har kompetensen, personalen och verktygen till det. Vi lagar även trasiga gräsmattor och vattnar dem för att hålla dem i fortsatt gott skick.

Häckar

Häckar kan vara bra att ha av olika anledningar. Är de höga kan de dels tjäna som insynsskydd och staket men också bidra med grönska. Det är ett vackert inslag i trädgården men kräver en del arbete och underhåll. Vi sköter allt som har med häckar att göra. Vi gräver häckar och trimmar dem så att de är och förblir i fortsatt gott skick för flera år framåt. Först undersöker vi vad som ska göras och därefter kan vi ge förslag på kostnad för arbete och material såsom gödsel och jord.

staket

Vill du ha ett skydd mot obehöriga som sätter fot i din egendom? Vi bygger och monterar ditt staket efter dina önskningar. Vi undersöker tomten på plats och erbjuder dig olika lösningar och material som passar just din tomt. Vi ser till att det blir fint men även att arbetet uppfyller de hårt ställda kraven på kvalitet och hållbarhet. Vi kan även köra bort gammalt och överblivet skräp till närliggande återvinningsstation.